Гэтая старонка была перакладзена аўтаматычна і яшчэ не праверана экспертамі.
Вечар беларускай кухні
7 лютага ў інтэрнаце МРК быў праведзены вечар беларускай кухні, і быў арганізаваны майстар-клас для падрыхтоўкі традыцыйнай стравы з усіх беларускіх штаноў. Пад кіраўніцтвам вопытнага рэстарана Su-Chef "Prime Hall" Latvkevich Sergey, хлопцы пагрузіліся ў атмасферу смачных водараў і карысных парад. Студэнты даведаліся пра сакрэты і рэцэпты падрыхтоўкі розных тыпаў бліноў, стварылі розныя тыпы прэзентацый гэтай стравы і смакуюць усё, што яны гатавалі разам. Усе традыцыі назіраліся!